Uurtarief: €16,50

Waarvan €2,50 vergoeding voor de service en administratieve dienstverlening.         

Hulp in uw huishouden: zo werkt het

 

Een huishoudelijke hulp verricht allerlei taken in- en om het huis, zoals het huis stofzuigen, de badkamer schoonmaken, de bedden verschonen of de ramen zemen. Daarnaast kan een hulp bijvoorbeeld ook de huisdieren en planten verzorgen, de boodschappen doen of licht tuinwerk verrichten. Hieronder kunt u de stappen voor de aanvraag van een huishoudelijke hulp lezen.

Zorgzame Hulp - Huishoudelijke hulp in Oegstgeest en omliggende plaatsen zoals Leiden en Warmond

U plaatst een gratis aanvraag voor huishoudelijke hulp. Hierbij kunt u uw persoonlijke voorkeuren vermelden en een uurtarief kiezen.

 

Het uurtarief is vanaf €16,50. Het is aan u of u een hoger uurtarief wilt geven; alles wat u meer per uur betaalt gaat rechtstreeks naar de hulp.

1

2

3

Wanneer we een geschikte hulp hebben gevonden, kunt u een afspraak maken voor een (gratis) kennismakingsgesprek met de hulp.

 

Wij geven u de nodige gegevens van de huishoudelijke hulp (Externe Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is ook mogelijk). 

Indien er tijdens het gesprek een klik is, dan kan de hulp bij u aan de slag op de met u afgesproken dagen en tijdstippen.

 

De hulp zal rechtstreeks voor u gaan werken via de 'regeling dienstverlening aan huis'; U kunt zelf bespreken met de hulp welke werkzaamheden gedaan worden.

4

5

6

Wij zorgen voor de administratieve dienstverlening zoals uren registratie en jaaropgaaf van uw hulp. De administratie is geregeld.

 

Zo krijgt u een factuur met de gewerkte uren van de hulp nadat de hulp bij u heeft gerwerkt. De factuur betaalt u gemakkelijk middels automatische incasso.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan we op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij uw voorkeuren past en bij u in de omgeving woont.

 

Binnen 5 werkdagen sturen we u een e-mail of we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Zo werkt het

 

Een huishoudelijke hulp verricht allerlei taken in- en om het huis, zoals het huis stofzuigen, de badkamer schoonmaken, de bedden verschonen, de planten verzorgen of de ramen zemen. Hieronder kunt u de stappen voor de aanvraag van een huishoudelijke hulp lezen.

All-in €16,50 per uur