Over ons

 

Zorgzame Hulp brengt mensen samen en koppelt particuliere huishoudens met particuliere hulpaanbieders. Zo bieden we de mogelijkheid om eenvoudig een aanvraag voor huishoudelijke hulp te plaatsen, alsook de mogelijkheid eenvoudig huishoudelijke hulp aan te bieden.

 

Klanten kunnen bij ons terecht wanneer er weinig tijd is voor het huishouden, maar ook als ze door bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom weinig toekomen aan bepaalde onderdelen van het huishouden.

 

Via Zorgzame Hulp kan huishoudelijke hulp worden gevonden, of worden aangeboden, in de plaatsen Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk en Hillegom. Ofwel de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek.

 

Vanuit Oegstgeest wordt alles georganiseerd en bieden we onze service. Ook dragen we vanaf hier de zorg voor administratieve zaken zoals een duidelijke overeenkomst, overzichtelijke facturatie en tijdige betaling.

Naar de klantenservice voor vragen en contact met een medewerker

Huishoudelijke hulp aanbieden:

Zo werkt het

Huishoudelijke hulp aanvragen:

Zo werkt het

Naar de klantenservice voor vragen en contact met een medewerker