Over ons

 

Zorgzame Hulp brengt mensen samen en koppelt particuliere huishoudens met particuliere hulpaanbieders. Zo bieden we de mogelijkheid om eenvoudig een aanvraag voor een hulp te plaatsen, alsook de mogelijkheid eenvoudig hulp aan te bieden.

 

Klanten kunnen bij ons terecht wanneer er weinig tijd is voor het huishouden, maar ook als ze door bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom weinig toekomen aan bepaalde onderdelen van het huishouden. Er kunnen delen van het huishouden uitbesteed worden, maar ook samen met een hulp gedaan worden. En is de hulp een keer afwezig, dan bieden we de optie een vervanger aan te vragen.

 

Bij Zorgzame Hulp kan huishoudelijke hulp, tuinhulp, boodschappenhulp, kookhulp en dierenverzorging worden gevonden, of worden aangeboden. Dit kan voor in de plaatsen Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk en Hillegom. Oftewel de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek.

 

Vanuit Oegstgeest wordt alles georganiseerd en bieden we onze service. Ook dragen we vanaf hier de zorg voor administratieve zaken zoals een duidelijke overeenkomst, uren registratie en overzichtelijke facturatie.

gallery/www.zorgzamehulp.nl