Huishoudelijke hulp aanbieden

 

Een huishoudelijke hulp verricht allerlei taken in- en om het huis, zoals het huis stofzuigen, de badkamer schoonmaken, de bedden verschonen of de ramen zemen. Daarnaast kan een huishoudelijke hulp bijvoorbeeld ook de huisdieren en planten verzorgen, de boodschappen doen of licht tuinwerk verrichten.

Zorgzame Hulp - Vind een hulp in de regio Duin- en Bollenstreek

Je biedt huishoudelijke hulp aan via het aanbiedformulier. Hierbij kan je gelijk je motivatie en ervaring aangeven.


De vergoeding voor je werkzaamheden als huishoudelijke hulp is €14,00 per uur of hoger. Dit is inclusief 8% vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim.

1

2

3

Wanneer je geïnteresseerd bent in een aanvraag kan je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met het huishouden.

Indien het kennismakingsgesprek bevalt ga je aan de slag op de met het huishouden afgesproken dagen en tijdstippen.

 

Je zal rechtstreeks voor het huishouden gaan werken via de 'regeling dienstverlening aan huis'; Je kunt zelf met het huishouden bespreken welke werkzaamheden gedaan worden. 

4

5

Wij zorgen voor administratieve handelingen zoals uren registratie, facturatie en jaaropgaaf zodat je wit aan het werk kan.

 

Na elke afspraak incasseren we de vergoeding van je gewerkte uren bij het huishouden. We betalen je wekelijks uit.

Zodra we je beschikbaarheid hebben ontvangen controleren we je gegevens en nemen we contact met je op voor een intake. Vervolgens activeren we je beschikbaarheid.


Op het moment dat we een geschikte aanvraag uit je omgeving krijgen nemen we opnieuw contact met je op.

Zo werkt het

 

Een huishoudelijke hulp verricht allerlei taken in- en om het huis, zoals het huis stofzuigen, de badkamer schoonmaken, de bedden verschonen, de planten verzorgen of de ramen zemen. Hieronder kunt u de stappen voor de aanvraag van een huishoudelijke hulp lezen.

Huishoudelijke hulp aanbieden: Zo werkt het

 

Hieronder kun je de stappen voor het aanbieden van je hulp lezen.

Zorgzame Hulp - Vind een hulp in de regio Duin- en Bollenstreek

Vergoeding vanaf  €14,00 per uur